INFRAVÄRMARE (Kvartsvärmare, terrassvärmare)

 
 
 

SOLAMAGIC ® INFRAVÄRMARE.

Den breda, professionella produktserien som löser alla tänkbara behov av flexibel värme. Omfattande sortiment av modeller och tillbehör. Flexibla monteringsmöjligheter. Med patenterad SOLAMAGIC No-Glare®-teknologi, en lång livstid på upp till 10.000 timmar och fem års garanti på modellerna ECO+ PRO samt S1+ PREMIUM. (BASIC+ serien har 2 års garanti)
Obs! SOLAMAMAGIC® är den enda produkten på marknaden som är certifierad/godkänd av det tyska kvalitetssäkringsinstitutet TüV.

SOLMAGICs värmelampor är 90% billigare att använda än gasvärme och upp till 42% mer effektiva än en genomsnittlig värmelampa från andra tillverkare!

Alla SOLAMAGIC ECO+PRO-värmelampor har SOLAMAGICs patenterade No-Glare®-teknologi, och nytt fr.o.m. 2016 är att de också är utrustade med det helt nya och mycket effektiva Solamagic Solastar®-värmeelementet. I produktserien finns även värmare med steglös manövrering via Solamagic egen handsändare eller med Bluetooth.
Därmed har du med SOLAMAGICs nya ECO+PRO-värmelampor ännu fler användningsmöjligheter.
Dessa värmare kallas även för kvartsvärmare eller terassvärmare och har helt andra egenskaper än de billiga verkningslösa "terassvärmare" som säljs på stormarknader. Dessutom kan det vara mycket svårt, i praktiken omöjligt, att få tag på nya värmelampor till de billiga värmarna!!
SOLAMAGIC ECO +Pro och PREMIUM serierna har marknadens längsta garanti; 5 år (cirka 10.000 timmar). Made in Germany.
Ladda ner svenskspråkiga broschyrer (pdf):
SOLAMAGIC® Eco+ PRO (2.00 MB) .
SOLAMAGIC produktlinjer (418 kB) .
Integrerad utomhusvärme från dag ett (11.4 MB)
Smart utomhusvärme lockar kunder Riktat till RESTAURANGER, UTESERVERINGAR (3.1 MB)
Läs mera på svenska här.

Vi är Solamagic auktoriserad återförsäljare.