KUNNOSSAPITO

Markiisrunko: Ei vaadi erityistä huoltoa. On kuitenkin syytä tarkistaa raskaiden terassimarkiisien kiinnitys ensimmäisen vuoden jälkeen, varsinkin jos markiisi on asennettu heikkoon alustaan. Samoin jos markiisi on ollut käytössä kovalla tuulella. Tarkista kiinnikkeet varmuuden vuoksi!! Jos runko kuitenkin on jostain syystä vaurioitunut, on varaosia saatavilla kaikkiin myymiemme markiisimalleihin, jopa niihin joita myimme 1980-luvulla!
Markiisikangas: Markiisikangas säilyy paremmin jos se huuhdellaan vedellä pari kertaa sesongin aikana. Vesi poistaa pölyä ja likaa kankaasta. Home ei kasva puhtaalla pinnalla. Kun markiisikangas on kostea huuhtelun tai sateen jälkeen jätetään kangas aukiasentoon kuivumaan. Vaattetakaan ei laiteta vaatekaappiin ennekuin ne ovat kuivia. Markiisin etureunuksen voi halutessa helposti vetää pois sesongin jälkeen. On EHDOTTOMASTI vältettävä painepesurin käyttöä, koska se voi helposti vahingoittaa kangasta! Kangasta ei myöskäään saa laittaa pesukoneeseen!
Pesu: Käytä pehmeä auton pesuharjaa ja mietoa käsienpuhdistusainetta kuten BLIW. Huuhtele huolellisesti. Älä koskaan käytä Fairyä tai Mäntysuopaa!
Yritykset:
Markku Hämäläinen/MH-Neon suorittaa markiisikankaiden pesu paikan päällä. Soita 0500-499 222.