LAMELLIVERHOT (Pystylamellit, pystylamelliverhot, lamellikaihtimet, pystylamellikaihtimet)

 
 
 

Lamelliverhot  ovat erityisesti suurten lasipintojen auringonsuojia ja ne toimivat sekä lämmön- että ääneneristäjinä. Luonnonvalon hyödyntäminen on järkevää jo energiataloudellisistakin syistä. Usein valo tulee kuitenkin väärästä suunnasta tai se on liian voimakasta. Pystylamellikaihtimilla voidaan helposti säätää valon suunta ja voimakkuus sopivaksi.

Lamellit toimivat hyvin verhoina tai huoneen jakajina antaen tilalle ilmettä ja näkyvyyttä. Pystylamellikaihtimet ovat yleisesti olleet teollisuus- ja liiketilojen sekä julkisten rakennusten sisustuselementtejä, mutta mikäpä estäisi niiden käyttöä myös kotona. Pystyasentonsa ansiosta lamellit eivät kerää pölyä ja ovat muutenkin helppohoitoisia. Lamellit on helppo vaihtaa, mikäli halutaan muuttaa sisustusta.

Pystylamelleja on saatavana eri leveyksiä (127 ja 89 mm) joista 127 mm on tavallisin, ja värivaihtoehtoja on paljon. Materiaalivalikoima on laaja, sisältäen palosuojatut ja pimentävät erikoiskankaat. Voidaan myös toteuttaa screen kankaalla! Kaihtimet asennetaan joko seinään tai kattoon. Lamelliverhot voidaan myös valmistaa yläkalteviin ikkunoihin.

Yläkotelo hopenharma, valkoinen tai musta. Mekanismi kuulaketju- ja narusäätimet tai OneTouch. Kaihtimen leveys yksiosaisena max. 580 cm. Max korkeus noin 400 cm.
Lamellikaihtimet saadaan myös moottorikäyttöisenä.
Asennus, käyttö ja turvallisuus
Lapsiturvallisuus TÄRKEÄÄ!

Lataa esite (pdf)