MARKIISIKANKAAT (Sandatex)

Uusi kangas mallisto 2018-2022! Tervetuloa tutustumaan!


Markiisitoimittajamme Sunsystems Oy käyttää Sandatex:in korkelaatuisia markiisikankaita. Sandatex on Pohjoismaiden johtava markiisikangastoimittaja. Uusi kangasmallisto joka on voimassa vuosina 2018-2022 on saanut muotonsa Sandatexin omalla suunnitteluosastolla. Värit ja kuosit kunnioittavat pohjoismaista ulottuvuutta ja sopivat sekä trendeihin että perinteisiin.
Tieteelliset tutkimukset osoittavat että Sandatex Tempotest-markiisikankaat suodattavat väristä riippuen 90-100% UV-säteilystä! Lue lisää (pdf suomenkielinen)
Koneellisen jäähdytyksen tarve pienenee todistetusti merkittävästi markiiseja käyttämällä!
Sandatexin kankaat ovat 100% akryylikangasta, jonka värinpitävyys on korkeinta luokkaa. Kaikki mallistossa olevat markiisikankaat ovat valmistettu jo kuituvaiheessa massavärjätystä langasta. Kuituvärjäys tarkoittaa sitä että, että väri on laitettu mukaan jo ennen langan keräystä ja näin saadaan kokonaan läpivärjätty lanka. Koska värjäys on tehty jo kuituvaiheessa, kankaat säilyttävät raikkaat sävynsä pitkään. Voidaan sanoa, että kankaamme on kuin porkkana, joka on kokonaan samaa väriä. Kangas, jonka pinta on värjätty myöhemmin on kuin omena, jonka pinta on vain värillinen. Hyvin tavallinen ilmiö halvoissa markiiseissa...
Lue myös kunnossapito 

Sandatex markiiskangas viimeistellään laadukkaalla nanoteknologiaa hyväksikäyttävällä pintakäsittelyllä, joka takaa kankaalle likaa ja hometta hylkivän teflon-pinnan tehden markiisikankaasta lähes itsepuhdistavan. Katso video!
Mikä on Nanoteknologia? Lue lisää

Tietysti annamme lainaksi koko kangasvalikoima käsittäen yli 150 kangasta, yksivärisiä ja kuviollisia.
Markiisikangasmallisto (Voimassa v. 2018-2022)
Kankaat  Muunnos RAL/NCS/Pantone värinumeroihin (yksiväriset kankaat).