Tervetuloa Rullmaan

Aurinkosuoja-alan asiantuntijat

Miksi aurinkosuojatuotteet?

Aurinkosuoja on tuote, joka löytyy useimmista kodeista. Ne toimivat usein sisustusdetaljina tai käytännöllisenä ratkaisuna, ja oikealla aurinkosuojatuotteella myötävaikutat ympäristöystävälliseen kotiin. Aurinkosuojatuotteet parantavat energiatehokkuutta ja vähentävät koneellisen jäähdytyksen tarvetta. Ulkoiset aurinkosuojat vähentävät koneellisen jäähdytyksen energiankulutusta jopa 89%. Aurinkosuojatuotteet ovat käytännöllinen ratkaisu, mutta ennen kaikkea luovat mukavuutta kotiin.

Tuotevalikoimamme

Tuotteistamme löydät laajan valikoiman sisä-ja ulkopuolelle.

CiT i Lä®

Portaattomasti korkeussäädettävät lasikaiteet

Investoi parempaan terassiympäristöön portaattomasti korkeussäädettävällä CiT i  Lä-tuulisuojalla.

Räätälöidyt ratkaisut kotiisi

Opastamme kaikentyyppisissä projekteissa, ja laaja asiantuntemuksemme varmistaa, että löydämme parhaan ratkaisun juuri sinun tarpeisiisi.

Luomme mukavuutta

Yli 40 vuoden kokemus alalta, autamme sinua!

Olemme vuosikymmenten ajan toimittaneet tuotteitamme ja palveluitamme yksityisasiakkaille, yrityksille, kunnille, kouluille ja valtion laitoksille. Olemme aurinkosuojatuotteiden asiantuntijoita ja tarjoamme ratkaisuja sekä sisäisiin että ulkoisiin tarpeisiin. Tarjoamme Suomessa valmistettuja korkealuokkaisia tuotteita, ja yrityksenä keskitymme vahvasti laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. 

Scroll to Top