Automatiikka

Älykkäämpään ja toimivampaan kotiin

Automatisoi kotisi

Anna automaation tehdä työ puolestasi. Automatisoidulla aurinkosuojalla saat paremman sisäilman, koska aurinkosuojat toimivat automaattisesti ,vaikka olet kokouksessa tai kiireinen muiden asioiden kanssa. Automatiikka pidentää myös aurinkosuojan käyttöikää, koska automatiikka voi ajaa markiisin sisään esimerkiksi kovassa tuulessa estäen näin kulumisen tai rikkoutumisen ajan myötä.

Tästä johtuen automatisoidut tuotteet ovat hyvä sijoitus

Valitse tarpeisiisi sopiva ratkaisu

Tahoma-älykoti

Somfy TaHoma® switch

Tarkkaile ja käytä kaikkia aurinkosuojatuotteita matkapuhelimellasi tai tabletillasi. Somfy TaHoma -kytkin on kytketty verkkoosi ja sen avulla voit tarkkailla kotiasi missä tahansa. Voit ajastaa tuotteet ja luoda skenaarioita, jotta järjestelmä voi säädellä aurinkosuojia valon määrän mukaan. Somfy TaHoma -kytkin on yhteensopiva Apple HomeKitin, Google Homen, Sonosin, IFTTT: n ja Amazon Alexan kanssa.

Tuulianturi automatiikka

   Automaattiset  anturit  

Automatisoidut aurinkosuojat, jotka ohjautuvat antureiden avulla, tekevät arjesta huomattavasti helpompaa ja turvallisempaa. Sisäpuolisissa aurinkosuojissa käytetään pääasiassa aurinko- ja lämpötila-antureita, kun taas ulkoisissa aurinkosuojissa voi olla antureita tuulelle ja tärinälle sekä sateelle. Nämä tuotteet vähentävät energiankulutusta ja pidentävät aurinkosuojan käyttöikää; näin sinun ei tarvitse murehtia kodin lämpötilaa tai aurinkosuojien toimivuutta.

Kaukosäätimet ja moottorit

Kaikkia moottoroituja aurinkosuojia ohjataan Somfyn kaukosäätimillä, jotka voivat ohjata useita tuotteita älykodissasi samanaikaisesti. Erilaisia kaukosäätimiä on laaja valikoima ja kaukosäätimen valinta perustuu tuotteen valintaan. Yksittäisille tuotteille on 1-kanavaiset kaukosäätimet tai monikanavaiset kaukosäätimet, jos haluat ohjata useita tuotteita samasta kaukosäätimestä joko erikseen tai kaikkia samanaikaisesti. Voit myös asettaa suosikkitilan ja saat tuotteet nopeasti ja sujuvasti toimimaan toivotulla tavalla.

Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua automatisoimaan aurinkosuojasi

Scroll to Top