Sälekaihtimet

Korkealaatuiset räätälöidyt kaihtimet

 Tuote useimmissa kodeissa

Kaihtimet, jotka tunnetaan myös nimellä sälekaihtimet, ovat yksi yleisimmistä keinoista suojata kotia auringonvalolta ja sisäännäkyvyydeltä. Kaihtimet tehdään ikkunan mittojen ja mallin mukaan, ja niitä voidaan valmistaa myös erikoismuotoisina: puoliympyrän muotoisina, pyöreinä ja yläreunastaan viistoina. Sälekaihtimet asennetaan ikkunan puitteiden väliin, kun ikkuna on avattavissa,  kiinteisiin ikkunoihin kaihtimet asennetaan pinta-asennuksena huoneen puolelle.
Sälekaihdin
Alumiinisälekaihdin 

Vakiomalliset alumiiniset kaihtimet

    Vakiokaihdin on ajaton ja klassinen aurinkosuoja, joka suojaa auringonvalolta, vähentää lämpöä ja on perinteinen tuote estämään sisäännäkyvyyttä. Alumiinisia kaihtimia on saatavana useilla väreillä  ja malleina, minkä ansiosta kaihtimet on helppo sovittaa sisustukseen.

Pimentävä sälekaihdin

Tiiviisti sulkeutuvat NoHole-säleverhot

NoHole-kaihtimet ovat tehokkain vaihtoehto auringonsäteiden estämiseen. Tämä johtuu siitä, että siinä ei ole näkyviä reikiä vetonarua varten. Naruille tarkoitetut reiät peittyvät säleiden alle, kun kaihdin on suljettu. Näin saadaan ehyempi ja kauniinpi ulkonäkö ja tiiviinpi sulkeutuminen.

Reikäsälekaihdin

Reikäsäleiset kaihtimet ovat tuote niille, jotka haluavat osittain säilyttää näkymää, mutta samalla suojata kodin sisäpuolta auringolta. Reikäsäleet antavat tietyn läpinäkyvyyden suljetussa asennossa suodattaen valoa huonetilaan. Tuote, joka sopii kaikkiin tiloihin sekä kotona että toimistossa. 

Puusälekaihdin

Puinen sälekaihdin

Puiset kaihtimet ovat hyvä aurinkovoide, joka toimii samalla yksityisyyden suojana tai mukavana sisustuksena kotona, toimistossa tai jopa saunassa. Puiset kaihtimet sovitetaan asiakkaan toiveiden mukaan sekä mittojen, värin että säätövaihtoehtojen suhteen.

Tekniset tiedot

Lamellin leveys

16 mm
25 mm (vakio)
35 mm
50 mm

Käyttö

Säätötanko ja vetonaru

Safiiri säädin

Moottoriohjaus

 

Värivaihtoehdot

Lumeo mallisto
(67 värivaihtoehtoa)

Tuotetiedot

Alta löydät tuotetiedot.
Napsauta alla olevia linkkejä ja lataa haluamasi tuotekortit.

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja tästä tuotteesta.

Scroll to Top