Sälekaihtimet

Tuote joka on useimmissa kodeissa

Alumiinisäleverhoa kutsutaan myös kaihtimeksi, ja se on yksi yleisimmistä tuotteista rajattaessa auringonvaloa ja sisäännäkyvyyttä. Säleverhot valmistetaan mittatyönä ikkunan koon ja mallin mukaan, ja ne voidaan valmistaa myös erityisesti muotoiltuina; kaarevia, pyöreitä ja yläreuna kaltevana. Säleverhot asennetaan ikkunakehysten väliin, kun ikkuna on avattava, kiinteissä ikkunoissa  kaihtimet asennetaan huoneenpuolelle,pintamallina.

Reikäsäle

Reikäsäleiset kaihtimet ovat tuote niille, jotka haluavat osittain säilyttää näkymää, mutta samalla suojata kodin sisäpuolta auringolta. Reikäsäleet antavat tietyn läpinäkyvyyden suljetussa asennossa suodattaen valoa huonetilaan. Tuote, joka sopii kaikkiin tiloihin sekä kotona että toimistossa. 

Tiiviisti sulkeutuva säle | No Hole

NoHole on kaihdinmalli, joka parhaiten estää auringon säteet. Tämä johtuu siitä, että vetonarujen reiät säleissä peittyvät suljetussa asennossa ja kaihdin sulkeutuu tiiviisti kauniiksi kaihtimeksi.

Tekniset tiedot

Lamellin leveys

16 mm
25 mm (vakio)
35 mm
50 mm

Käyttö

Säätötanko ja vetonaru

Safiiri säädin

Moottoriohjaus

 

Värivaihtoehdot

Lumeo mallisto
(67 värivaihtoehtoa)

Integroitu Safir säädin

Integroitu safiirisäädin on vaihtoehto perinteiselle säätelylle säätötangolla ja vetonaruilla. Safiirisäätö antaa hienomman ilmeen ikkunaan kun vetonarut ja säätötanko jäävät puitteen taakse. Tämä vaihtoehto sopii niille, jotka haluavat tyylikkään ulkonäön ja hakevat jotain erilaista kuin perinteinen.

Tuotetiedot

Alta löydät tuotetiedot.
Napsauta alla olevia linkkejä ja lataa haluamasi tuotekortit.

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja tästä tuotteesta.

Scroll to Top