Verhokiskot

Verhokiskot kaikkiin tarpeisiin

Meiltä löydät verhokiskot kaikkiin tarpeisiin

Meillä on laaja valikoima verhokiskoja erilaisiin tarpeisiin. Meillä on kaksiuraiset kiskot, etulevykiskot, kiskot vetonaruilla, moottoroidut kiskot, väliverhokiskot ja kiskot raskaille verhoille ja monia muita. Kaikki voidaan kiinnittää joko kattoon tai seinään.

Verhokiskot myydään juuri sinun tarpeisiisi mittaan sahattuna. Kaikki kiskot voidaan tarvittaessa liittää yhteen kaksi tai useampia kiskoja yhdeksi  pidemmäksi. Monia kiskotyyppejä voidaan taivuttaa asiakkaan tarpeen mukaan.

Kiskot on valmistettu pursotetusta alumiinista ja pintakäsittely on joko jauhemaalaus tai luonnonväriin anodisointi. Jauhemaalattujen kiskojen vakioväri on valkoinen (RAL 9010) ja musta. Erikoistilauksena kaikki kiskot ovat saatavana RAL Classic -väreinä.

 Verhokiskot

Nämä verhokiskot soveltuvat kankaisiin, joita käytetään esimerkiksi omakotitaloissa, kerrostaloissa, kouluissa ja toimistoissa. Tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia kiskoja ja lisävarusteita eri tarkoituksiin. Kaikki mallit voidaan kiinnittää sekä kattoon että seinään. 

6601
6602
6605
5600
Edellinen dia
Seuraava dia

Taulukiskot

Nämä verhokiskot soveltuvat sekä taulujen että verhojen ripustamiseen. Kaikki mallit voidaan kiinnittää joko kattoon tai seinään. 

6950
6990
Edellinen dia
Seuraava dia

Väliverhokiskot

Väliverhokisko on tukeva kisko, jota käytetään yleisesti huoneiden rajaamiseen. Sitä voidaan käyttää myös suihkuverhokiskona. Tämä kisko voidaan asentaa joko seinään tai kattoon, kattoonasennettuna kisko voidaan laskea huoneessa halutulle korkeudelle. Kisko on anodisoitua alumiinia, valkoinen tai musta. 

5400
5500
Edellinen dia
Seuraava dia

Etulevykiskot

Etulevykisko on tullut yhä suositummaksi kodin sisustuselementtinä tyylikkään ulkonäkönsä ansiosta. Etulevykiskoja on saatavana 34, 60 ja 90 millimetrin korkuisena. Kiskot kiinnitetään suoraan kattoon ruuvilla tai käyttäen kattokiinnikettä. Seinäkiskot kiinnitetään seinä- ja kattokiinnikeyhdistelmällä.

6660
6695
6634
Edellinen dia
Seuraava dia

Esirippukiskot

Nämä kiskot kestävät raskaampia kankaita, esim. esirippuja. Perusmekanismi on vetonarukäyttö, mutta ne voidaan valmistaa myös veivi-tai moottorikäyttöisenä. Kisko voidaan myös taivuttaa tarpeen mukaan. Kiskot kiinnitetään ruuvilla kattoon tai käyttäen kattokiinnikettä. Seinäkiskot kiinnitetään seinä- ja kattokiinnikeyhdistelmällä.

Liukukisko Pieni c

Jukovan iukukisko pieni C on kisko, jota voidaan käyttää esimerkiksi kevyempiin liukuoviin ja liukuoviin. Kisko on valmistettu luonnollisesta eloksoidusta alumiinista ja muoviprofiili on valmistettu erittäin korkealaatuisesta muovista. Kiskon pituus on 200 cm tai se sahataan halutussa pituudessa.

Sähkökäyttöinen verhokisko

Kaukosäätimellä tai kosketuksella

Tiesitkö, että on olemassa sähkötoimisia verhokiskoja? Somfy GLYDEA sähkökäyttöinen verhokisko on hiljainen ja näppärä verhokisko, jota voidaan käyttää kaukosäätimellä, tai nykäisemällä verhoa, jota kutsutaan myös kosketuskäytöksi: touch motion. Kisko saa virtansa joko 230 V:n moottorista tai ladattavasta 12 V:n moottorista. Kisko on saatavana valkoisena, mustana tai anodisoituna alumiinina, ja se voidaan tarvittaessa myös taivuttaa.

ETAMINE Verhokangas

Ulkokäyttöön

ETAMINE on täydellinen kangasvalinta ulkokäyttöön. Kun verho on ulkoympäristössä, saat sisustetun ja viihtyisän tunnelman. Sandatex i Borås Ab: n ETAMINE kankailla saat helposti viihtyisän tilan kaikenlaisiin lasitettuihin ulkotiloihin, pergolaan,terassille,parvekkeille ja kalustettuihin viherhuoneisiin. Kangas on vettä ja likaa hylkivä, ja se on valmistettu 100% kuituvärjätystä akryylistä, joka estää haalistumista. 

Ulkotilaverho

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja tästä tuotteesta.

Scroll to Top