Muut tuotteet

FP-tuotteet

Meillä Rullmassa on vahva yhteistyö FP-tuotteiden kanssa ja tarjoamme sekä heidän tuotteitaan että niiden asennusta. Tutustu tuotevalikoimaan heidän verkkosivuilla.

Paljeovet ja taitto-ovet

Paljeovi on turvallinen ja helppo ratkaisu esimerkiksi kouluihin ja päiväkoteihin, joissa tarvitaan kestävyyttä ja oven pitkää käyttöikää. Paljeovella saavutat erinomaisen äänieristyksen kevyellä rakenteella. Ovien metallirunko on verhoiltu kestävällä keinonahalla, joka on palosuojattu ja helppo pitää puhtaana. Ovet ripustetaan vankkaan kiskoon esim. kattopintaan, lattiaan ei tarvita ohjauskiskoa

Murtosuoja

Murtosuoja soveltuu useimpiin tiloihin joissa tarvitaan rajausta tai suojaa murtoja ja ilkivaltaa vastaan.

Valikoima koostuu ylösrullautuvista, sivuttainrullautuvista ja kiinteistä suojatuotteista, jotka on valmistettu korkealaatuisesta alumiinista ja teräksestä. Näissä tuotteissa käytetään veivi-tai moottorikäyttöä.

Prismakalvo StaticFix

Prismakalvoa käytetään näkösuojana ikkunoissa ja lasiväliseinissä. StaticFix kiinnittyy staattisesti ilman liimaa. Kalvo on  kehitetty pohjoismaiseen ilmastoon ja pysyy paikallaan kesällä ja talvella. StaticFix prismakalvo on myrkytön ja ympäristöystävällinen.

SOLAMAGIC ® infrapunalämmitin

Tämä tuote on suunniteltu niille, jotka haluavat nauttia ympäristöstä ja pidentää sesonkia terassilla. SOLAMAGIC® tarjoaa laajan ja ammattimaisen valikoiman infrapunalämmittimiä, jotka soveltuvat moninaisiin lisälämmitystarpeisiin. Tarjolla on laaja valikoima malleja ja lisävarusteita.

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä, jos haluat tietää lisää näistä tuotteista.

Scroll to Top