Plissé ja Duette kaihtimet

Moderni, älykäs ja tyylikäs aurinkosuojavoide

Moderni, näppärä ja tyylikäs

Plissé- ja Duette-kangasverhoilla voit nauttia kaikista modernin aurinkosuojan tarjoamista eduista. Nämä aurinkosuojat  alentavat lämmityskustannuksia talvella ja sulkevat tehokkaasti pois sekä auringonvalon että lämmön kesällä. Laskostetut kangasverhot ovat aurinkosuojatuote, jota voidaan käyttää monin eri tavoin. Mikä erottaa tämän tuotteen joukosta, on sen joustavuus, niitä voidaan käyttää ylhäältä alas tai alhaalta ylöspäin, kun halutaan näkösuojaa alareunassa, mutta säilyttää näkymän yläosassa. Laajan värivalikoiman, kuvioiden ja ominaisuuksien, kuten pimennyksen määrän ja valon sisääntulon yhdistelyn avulla voit sisustaa kotisi juuri haluamallasi tavalla.

Vekkiverho- kangaskaihdin

Plissé laskostetut verhot

Plissé-verhossa on yksinkertainen laskostus, jossa on näkyvät vetonarut. Tämä verho on hyvä vaihtoehto, jos haluat verhon, joka päästää läpi paljon valoa ja suojaa näkyvyydeltä. Vekkikangasverhoille on  monia säätelyvaihtoehtoja auringonvalon,näkösuojauksen ja läpinäkyvyyden kannalta. 

Plissé-kangasverhoja on saatavana useina malleina ja erilaisilla säätelyvaihtoehdoilla. Plissé-verhoja voidaan käyttää ylhäältä alas tai alhaalta ylöspäin tai molemmista suunnista. 

Plissé-kangasverhoja  voidaan asentaa kalteviin ikkunoihin sekä täysin vaakasuuntaisiin kattoikkunoihin. 

Duette vekkiverho

Duette laskostetut verhot

DUETTE  verhot® ovat enemmän kuin vain korkealaatuinen ja koristeellinen aurinkosuoja. DUETTE® kankaan eristävä ilmatila vähentää talvella lämpöhäviötä jopa 46% ja mahdollistaa siten jopa 51%: n energiansäästön. Kaihdin myös viilentää huonetilaa kesällä sekä vähentää haittaavaa kaikua ja parantaa akustiikkaa oleskelutiloissa. 

Duette-kangasverhoja on saatavana useina malleina ja erilaisilla säätelyvaihtoehdoilla. Duette-kangasverhoja voidaan käyttää ylhäältä alas tai alhaalta ylöspäin tai molemmista suunnista. 

Duette-kangasverhoja saadaan myös malleina, jotka voidaan asentaa kalteviin ikkunoihin sekä täysin vaakasuuntaisiin kattoikkunoihin. 

Taitetut parveke- ja terassiverhot

Parvekkeen tai lasitetun terassin laskostetut kangasverhot luovat viileämmän ympäristön, jossa voit nauttia aurinkoisista päivistä. Parvekeverhojen avulla lasitetusta parvekkeestasi tulee viihtyisämpi ja samalla voit suojautua näkymiltä. Voit säätää verhon portaattoman kaksisuuntaisen säädön avulla valon määrää ja näkyvyyttä ulkoa. Taitettavat terassiverhot voidaan asentaa myös kattolasituksiin. 

Tekniset tiedot

MItat

Suurin leveys: 350 cm
Suurin korkeus: 300 cm

Käyttö

Vetonaru

SmartCord

LiteRise

Sauva

Moottoriohjaus

KANKAAT

Meillä on laaja valikoima kankaita, joilla on erilaiset ominaisuudet, esim. pimennys tai palosuojaus.

Tuotetiedot

Onko sinulla kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja tästä tuotteesta.

Scroll to Top