Screenkaihtimet

Aurinkosuoja näköalalla

Tehokas lämmönvähennys säilyttäen näkymät

Screenkaihdin on suosittu tuote, joka sopii hyvin sekä pienempiin että suurempiin ikkunoihin. Screenkaihtimella saat tehokkaan suojan sekä häikäisevää aurinkoa että lämpöä vastaan samalla säilyttäen näkyvyyden.


Tarjoamme laadukkaita ja mittatilaustyönä valmistettuja screenkaihtimia sekä koteihin  että toimistoihin. Screenkaihtimiin on tarjolla laaja valikoima kankaita, joista on mahdollisuus valita kankaan  ominaisuudet asiakkaan tarpeiden mukaan. Screenkangasta on saatavana monilla läpinäkyvyyden, lämmönheijastuksen ja absorption arvoilla. Screenkaihtimia valmistetaan erilaisilla mekanismeilla : kuulanarulla,  jousimekanismilla tai moottorilla, ja jos haluat kaihtimien toimivan vaivattomasti , voit myös täydentää niitä automatiikalla.

 

Tekniset tiedot

MItat

Suurin leveys: 400 cm
Suurin korkeus: 400 cm
*Screenkaihtimen koko määrittää putken koon.

PROFIILIN VÄRI

Käyttö

Kuulaketjumekanismi

Moottoriohjaus

Lisävarustukset:

Aurinkoautomatiikka
Lämpötilan asetus
Ajastus
Sovellusohjaus – Somfy TaHoma Switch

KANKAAT

Mermet Screen Vision 1%
Mermet Screen Vision 3%
Mermet Screen Vision 5%
Mermet Screen Vision 10%
Mermet Nature Ultimetal 4%
Soltis 86 
Soltis 92 

 

Aurinkosuoja lasitetuille parvekkeille ja terasseille

Lasitetut parvekkeet ja terassit kuumenevat usein kesällä. Ulkokäyttöön tarkoitettujen screenkaihtimien avulla voit tehokkaasti vähentää auringon lämpöä ja  tehdä viihtyisän tilan parvekkeelle. Parvekerullaverhoissa  voidaan käyttää jousi- tai kuulanarumekanismia tai moottoriohjausta. Toinen vaihtoehto parvekkeen aurinkosuojaksi on screen-paneelikankaat, jotka kulkevat sivuttain paneelikiskossa.

Screenkaihdin parvekkeelle 

Tuotetiedot

Alta löydät tuotetietoja tuotemalleistamme sekä kankaiden vaihtoehdoista.  Napsauta alla olevia linkkejä ja lataa haluamasi tuotelomakkeet.

Onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua toteuttamaan ideasi

Scroll to Top