Olemme aurinkosuojauksen ja tuulisuojauksen asiantuntijoita

Luomme viihtyisyyttä kotiin ja työpaikalle sekä sisällä että ulkona, lue lisää työtavoistamme ja arvoistamme täältä.

Keitä me olemme?

Rullma Kaihdin Persienn on vuonna 1978 perustettu yritys aurinkosuoja-alalla. Olemme erikoistuneet tuotteisiin, jotka suojaavat auringolta, tuulelta ja kuumuudelta ja jotka tähtäävät valon säätelyyn sekä viihtyisyyden lisäämiseen kotona, vapaa-ajan kodissa tai työpaikalla. Toimintamme ydinalue on Vaasan seutu, mutta toimitamme tuotteita myös muualle Suomeen.

Yrityksenä tavoitteemme ovat tyytyväiset asiakkaat, mikä tarkoittaa, että keskitymme tapauskohtaisten ratkaisujen toimittamiseen, jotka on räätälöity sinulle asiakkaana. Rullman henkilökunnalla on laaja tietotaito ja pitkä kokemus alalta, ja pyrimme jatkuvasti kehittymään ja tarjoamaan asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua aina suunnitteluvaiheesta valmiin tuotteen asentamiseen.

Miten toimimme?

Työskentelemme kattavasti alkaen tarpeiden kartoituksesta suunnitteluun, mittaukseen ja tuotteen asennukseen. Teemme myös korjaustöitä. Teemme asennustöitä sekä julkisissa että yksityisissä ympäristöissä. Keskitymme myös siihen, että olemme käytettävissä koko ostoprosessin ajan. Näyttelytilaamme voi asiakas tulla tutustumaan tuotteisiimme, ja henkilökuntamme on aina käytettävissä opastusta varten.

Tavoitteenamme on olla joustava ja toimittaa sinulle räätälöityjä tuotteita ja palveluita. Ota yhteyttä, avustamme sinua jatkossa.

Missio

Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme laajan valikoiman laadukkaita tuotteita viihtyisyyden ja mukavuuden lisäämiseksi.

Visio

Visiomme on kehittyä jatkuvasti alallamme. Haluamme lisätä tietoisuutta aurinkosuojatuotteiden vaikutuksesta energiankulutukseen ja toteuttaa ratkaisuja oleskelutilojen parantamiseen.

Arvot

Suurimmat arvomme ovat luotettavuus, laatu ja asiakastyytyväisyys.

Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua toteuttamaan ideasi

Scroll to Top