Övriga produkter

FP-tuotteet produkter

Vi på Rullma har ett starkt samarbete med FP-tuotteet och erbjuder både deras produkter och montering av deras produkter. Fördjupa dig i deras produktsortiment på deras hemsida.

Bälgdörrar & Vikdörrar

Bälgdörren är en säker och lätt lösning för t.ex skolor och daghem där det krävs hållbarhet och en lång livslängd på dörren. Med bälgdörr så uppnår man en utmärkt ljudisolering med bibehållen lätt konstruktion. Dörrarnas metallstomme bekläs med hållbart konstläder som är flammskyddad och lätt att hålla ren. Dörrarna hänger från en kraftig skena i taket och de behöver ingen styrskena i golvet

Inbrottsskydd

Inbrottsskydd lämpar sig för de flesta utrymmen där avskärmning eller skydd mot inbrott och skadegörelse behövs.

Sortimentet består innehåller rullbara-, sidogående-, och fasta skyddsprodukter som tillverkas av högklassigt aluminium och stål. Manövrering av dessa produkter är med vev eller motor.

Prismafilm StaticFix

Prismafilm används som insynsskydd på fönster och glas-mellanväggar. StaticFix fästs statiskt helt utan klister. De är anpassade efter det nordiska klimatet och sitter säkert på rutan sommar som vinter. StaticFix prismafilm är giftfri och miljövänlig.

SOLAMAGIC ® Infravärmare

Denna produkt är framtagen för dig som vill njuta av miljön och förlänga säsongen på terrassen. SOLAMAGIC® erbjuder en bred och professionell serie infravärmare som löser alla tänkbara behov av flexibel värme. De har ett omfattande sortiment av modeller och tillbehör.

Har du frågor?

Hör av dig till oss om du vill veta mer om dessa produkter.

Scroll to Top