Vi är specialisterna inom solskydd och vindskydd

Vi skapar komfort i hemmet och på arbetsplatsen både inomhus och utomhus, läs mer om våra arbetsmetoder och värderingar här.

Vem är vi?

Rullma Kaihdin Persienn är ett företag i solskyddsbranschen som grundades år 1978. Vi är specialiserade på produkter som skyddar mot sol, vind och värme, och som fokuserar på ljusreglering samt att öka komforten i hemmet, fritidsbostaden eller arbetsplatsen. Kärnområdet i vår verksamhet är Vasa region men vi levererar även till övriga delar av Finland.

Som företag prioriterar vi nöjda kunder, vilket gör att vi sätter stort fokus på att leverera skräddarsydda helhetslösningar anpassade efter dig som kund. Personalen på Rullma har en bred kunskap och lång erfarenhet inom området, och vi strävar till att ständigt utvecklas och erbjuda våra kunder förstklassig service ända från planeringsskedet till installation av färdig produkt.

Hur jobbar vi?

Vi jobbar med allt från kartläggning av behov, planering, mätning, installation av produkt samt reparation. Vi utför monteringsarbeten i såväl offentliga som privata miljöer. Vi sätter stort fokus på att vara tillgängliga genom hela köpprocessen. Vårt showroom finns till för kunden att komma in och bekanta sig med våra produkter, och vår personal finns alltid tillgängliga för handledning.

Målsättningen för oss är att vara flexibla och leverera produkter och tjänster skräddarsydda för just dig. Kontakta oss så hjälper vi dig med resten.

Mission

Vi strävar till att erbjuda våra kunder ett brett sortiment kvalitativa produkter för att skapa ökad komfort och bekvämlighet.

Vision

Vår vision är att ständigt utvecklas inom vår bransch. Vi vill bidra till att öka medvetenheten kring solskyddsprodukters inverkan på energiförbrukningen samt verkställa lösningar för att underlätta vardagen.

Värderingar

Våra högsta värderingar är pålitlighet, kvalitet och kundnöjdhet.

Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att förverkliga din idéer

Scroll to Top