Persienner

Skräddarsydda persienner av hög kvalité

Produkten som finns i de flesta hem

Persienn kallas även ofta för spjälgardin eller persienn, och hör till ett av de vanligaste skydd mot solljus och insyn i hemmet. Persiennerna mått-tillverkas enligt fönstrets mått och utförande, och de går även att tillverka som specialformade; halvrunda, cirkelformade och i övre kant sneddade fönster. Persienner monteras mellan fönsterbågarna då fönstret är öppningsbart, och vid icke öppningsbara fönster så ytmonteras persiennen på rummets insida.
Sälekaihdin
Alumiinisälekaihdin Persienn

Standard Aluminiumpersienn

En standard persienn är ett tidlöst och klassiskt solskydd som skyddar mot solljus,  reducerar värme och är en traditionell produkt för skydd av insyn. Aluminiumpersienner finns att fås i en mängd olika färger och utföranden, vilket har gjort att persienner idag är lätta att anpassa efter sin inredning.

Pimentävä sälekaihdin

Tättslutande NoHole Persienn

NoHole Persienner är det effektivaste alternativ för att stänga ut solens strålar. Detta eftersom den inte har några synliga hål för draglinan.  Hålen för draglinan täcks av lamellerna när persiennen stängs. Detta gör att man får ett jämnare och snyggare utförande och samtidigt en tätare förslutning.

Perforerad Persienn

Perforerade aluminiumpersienner är en produkt för dig som vill delvis behålla utsikten men samtidigt skydda hemmets insida mot sol. I lamellen har det stansats små hål vilket gör att man kan se igenom lamellen i stängt läge samtidigt som ljuset filtreras in i rummet. En produkt som lämpar sig i alla utrymmen i både hemmet och på kontoret. 

Puusälekaihdin

Träpersienn

Träpersienner är ett bra solskydd som samtidigt fungerar som insynsskydd eller en fin interiör i hemmet, kontoret eller till och med i bastun. Träpersienner anpassas efter kundens önskemål både vad gäller mått, färg och regleringsalternativ.

Teknisk information

Lamellbredd

16 mm
25 mm (Standard)
35 mm
50 mm

Reglering

Vridstång och draglina

Safir reglage

Motorstyrning

 

Färgalternativ

Lumeo kollektion
(67 färgalternativ)

Produktinformation

Nedan hittar du produktinformation.
Klicka på länkarna nedan och ladda ner de produktblad du önskar.

Har du frågor?

Hör av dig till oss om du vill veta mer om denna produkt.

Scroll to Top