Persienner

Produkten som finns i DE FLESTA hem

Aluminiumpersienn kallas även ofta för spjälgardin eller persienn, och hör till ett av de vanligaste skydd mot solljus och insyn i hemmet. Aluminiumpersienner mått-tillverkas enligt fönstrets mått och utförande, och de går även att tillverka som specialformade; halvrunda, cirkelformade och i övre kant sneddade fönster. Aluminiumpersienner monteras mellan fönsterbågarna då fönstret är öppningsbart, och vid icke öppningsbara fönster så ytmonteras persiennen på rummets insida.

Perforerad lamell

Perforerade aluminiumpersienner är en produkt för dig som vill delvis behålla utsikten men samtidigt skydda hemmets insida mot sol. I lamellen har det stansats små hål vilket gör att man kan se igenom lamellen i stängt läge samtidigt som ljuset filtreras in i rummet. En produkt som lämpar sig i alla utrymmen i både hemmet och på kontoret. 

Tättslutande lamell | No-Hole

No-Hole är den variant av persienn som effektivast stänger ut solens strålar. Detta eftersom den inte har några synliga hål för draglinan.  Hålen för draglinan täcks av lamellerna när persiennen stängs. Detta gör att man får ett jämnare och snyggare utförande och samtidigt en tätare förslutning.

Teknisk information

Lamellbredd

16 mm
25 mm (Standard)
35 mm
50 mm

Reglering

Vridstång och draglina

Safir reglage

Motorstyrning

 

Färgalternativ

Lumeo kollektion
(67 färgalternativ)

Safir integrerat reglage

Safir integrerat reglage är ett alternativ till traditionell reglering med vridstång och draglina. Safir reglering ger ett finare utseende åt fönstret och gömmer bort draglinan och vridstången. Detta alternativ av reglering passar för dig som vill ha ett stilrent utförande och vill ha något annat än det traditionella.

produktinformation

Nedan hittar du produktinformation.
Klicka på länkarna nedan och ladda ner de produktblad du önskar.

Har du frågor?

Hör av dig till oss om du vill veta mer om denna produkt.

Scroll to Top