Screengardiner

Solskydd med utsikt

Effektiv värmereducering med genomsikt

Screengardiner är en populär produkt som lämpar sig väl för både mindre och större fönster. Med hjälp av screengardiner kan man uppnå ett effektivt skydd mot både bländande sol och värme, samtidigt som man har möjlighet att behålla utsikten.


Vi erbjuder högkvalitativa och måttanpassade screengardiner för både hemmet och kontoret. Det finns ett brett utbud av tyger till screengardiner, där det finns möjlighet att välja olika egenskaper på tyget enligt kundens behov. Screentyg finns med olika procentuella värden på genomsikt, värmereflektion och absorption. Våra screengardiner finns med olika reglage: kulkedja, fjädermekanism eller motor, och om man vill att screengardinerna skall sköta jobbet åt dig så kan man även komplettera med automatik.

 

Teknisk information

MÅTT

Max bredd: 400 cm
Max höjd: 400 cm
*Beroende på screengardinens storlek så anpassas dimensionen på dukröret.

PROFILFÄRG

Reglering

Kedjemanövrering

Motorstyrning

Tillval:

Solautomatik
Temperaturautomatik
Tidsstyrning
Appstyrning – Somfy TaHoma switch

TYGER

Mermet Screen Vision 1%
Mermet Screen Vision 3%
Mermet Screen Vision 5%
Mermet Screen Vision 10%
Mermet Nature Ultimetal 4%
Soltis 86
Soltis 92

 

Solskydd till inglasade balkonger och terrasser

Inglasade balkonger och terrasser blir ofta varma på sommaren. Med hjälp av Screengardiner för utomhusbruk så kan man effektivt dämpa solvärmen och skapa en behaglig miljö på balkongen. Screengardiner till balkong kan manövreras som en rullgardin med fjädermekanism, kedjemanövrering eller med motorstyrning. Ett annat alternativ för solskydd till balkong är Screenpaneler som manövreras sidledes i en panelskena.

Screenkaihdin parvekkeelle screengardin terrass

Produktinformation

Nedan hittar du produktinformation tillhörande våra produktmodeller samt alternativ på tyger.  Klicka på länkarna nedan och ladda ner de produktblad du önskar.

Har du frågor? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att förverkliga din idéer

Scroll to Top