Veckade tyggardiner

Ett modernt, smart och elegant solskydd

Modernt, smart och elegant

Med Plissé och Duette tyggardiner har du glädje av alla fördelar som moderna solskydd erbjuder. Dessa solskydd hjälper till att sänka uppvärmningskostnaderna på vintern,  samtidigt som de effektivt stänger ute såväl solljus som värme under sommaren. Veckade tyggardiner är en solskyddsprodukt som kan manövreras på många olika vis. Det som urskiljer denna produkt från mängden är dess flexibilitet, de kan dras uppifrån och ner eller nerifrån uppåt när man prioriterar insynsskydd nedtill men vill behålla utsikten upptill. Kombinationen stort urval av färg, mönster och egenskaper, så som grad av mörkläggning och ljusinsläpp, gör att du kan inreda ditt hem precis som du vill.

Vekkiverho kangaskaihdin

Plissé veckade gardiner

Plisségardinen är enkel-veckad tyggardin som har synliga draglinor. Denna gardin är ett bra alternativ om man vill ha en gardin som släpper igenom mycket ljus samtidigt som den skyddar mot insyn. Veckade tyggardiner ger många regleringsmöjligheter för solljus, insyn och utsikt. 

Plissé tyggardiner finns i olika modeller och med olika alternativ på reglering. Plissé gardinerna går att manövrera uppifrån ner eller nerifrån upp, eller från båda riktningar. 

Plissé tyggardiner finns i även i utföranden som går att montera på lutande fönster samt helt horisontala takfönster. 

Duette vekkiverho

Duette veckade gardiner

DUETTE® gardiner är mer än bara ett högkvalitativt och dekorativt solskydd. Den isolerande luftspalten i DUETTE® väven reducerar värmeförlusten på vintern upp till 46% och möjliggör på så vis en energibesparing med upp till 51%. Den gör det också märkbart svalare på sommaren samt bidrar till minskande av besvärligt ekande och skapar förbättrad akustik i hemmet. 

Duette tyggardiner finns i olika modeller och med olika alternativ på reglering. Duette tyggardinerna går att manövrera uppifrån ner eller nerifrån upp, eller från båda riktningar. 

Duette tyggardiner finns i även i utföranden som går att montera på lutande fönster samt helt horisontala takfönster. 

Veckade balkong- och terrassgardiner

Med plisserade tyggardiner till din balkong eller inglasade terrass skapas en svalare miljö där du kan njuta av soliga dagar. Med balkonggardiner blir din inglasade balkong trivsammare samtidigt som du kan skydda dig från insyn. Du kan använda gardinens steglösa tvåvägsjustering för att justera mängden av ljus och synlighet utifrån. Veckade terrassgardiner kan även monteras på takinglasningar. 

Teknisk information

MÅTT

Max bredd: 350 cm
Max höjd: 300 cm

Reglering

Draglina

SmartCord

LiteRise

Stav

Motorstyrning

TYGER

Vi har ett brett urval tyger med olika egenskaper, exempelvis mörkläggande och flamskyddade tyger.

Produktinformation

Har du frågor?

Hör av dig till oss om du vill veta mer om denna produkt.

Scroll to Top